Collageramar

CollageramCollageramar är ett mycket bra sätt att att göra en samling av flera kort i en och samma ram. Collageramar har funnits länge och är tidlöst populära.

Numera gör man även collage av ramar som inte sitter ihop. Det kallas ibland också för en fotovägg, tavelvägg. Gemensamt för alla är att det är collage av tre bilder eller fler.

Bilder i collageramar

Något som är populärt att montera i collageramar är en bild som man har delat upp i flera bilder. Det här har man även gjort med vanliga tavlor. Man har målat samma motiv på t.ex. tre tavlor. Annars är det nog vanligast att man ramar in vänner och familj. Det sägs numera att man mår bra i själen av att ha alla sina släktingar på bild, enligt undersökningar (källa saknas).

Collageramar på Internet

Du kan köpa collageramar online på Internet och i fysiska affärer som t.ex. IKEA och Gallerix. Utbudet är stort och det är inte svårt att hitta passande collageramar.

Egna collage

Du kan också göra egna collage. Dels av gamla tavlor men också med nya tavlor. Om du inte hittar en collagtavla du gillar, kan du istället köpa en passepartout med flera hål, eller fönster. På det sättet kan du matcha dina collageramar med din egen design i ditt hem och inredning.

 
 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)